Grand Champagne Helsinki 2017

Grand Champagne Helsinki täynnä kuplivaa iloa ja upeita samppanjoita!

Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi muun muassa Louis Roedererin huippuarvostettu kellarimestari Jean-Baptiste Lécaillon sekä maailman suosituimman samppanjatalon Moët & Chandonin kellarimestari Benoît Gouez. Kellarimestaritiimiämme vahvistaa Duval-Leroyn Sandrine Logette, eräs alueen harvoista naispuolisista kellarimestareista. Mahtavista samppanjapersoonallisuuksista Grand Champagne Helsinkiä läsnäolollaan kunnioittavat myös Philipponnatin visionääri Charles Philipponnat ja Drappierin sympaattinen Michel Drappier.

fb-jako-master-classit-2017

Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Master of Winen ja kansainvälisesti arvostetun samppanja-asiantuntijan Essi Avellanin Master Class -luennoille, tunnetun viini- ja samppanjaekspertin Jukka Sinivirran tai samppanjatalojen vierailevien asiantuntijoiden vetämille, Grand Champagne Helsinki -tapahtumaan räätälöidyille Master Class -luennoille. Näihin maksullisiin Master Classeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ilmoittautua etukäteen. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta. Kaikissa Master Class -luennoissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa käsinpuhallettua Grand Champagne -lasia.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ota yhteyttä meihin, jos haluat porukallesi tai yritysryhmällesi räätälöidyn tastingin!

Milloin

Torstaina 11. toukokuuta 2017 kello 15-21 

Perjantaina 12. toukokuuta 2017 kello 15-21

Lauantaina 13. toukokuuta 2017 kello 12-20

Missä

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet keväiselle samppanjatapahtumalle.

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippujen ennakkomyynti jatkuu kyseistä tapahtumapäivää edeltävään iltaan klo 20 saakka eli torstaille 11.5 voi vielä keskiviikon 10.5 aikana ostaa lippuja ja perjantaille 12.5 voi ostaa vielä torstaina 11.5. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.  Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella kaikkina tapahtumapäivinä torstaina, perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Samppanjan maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl.

Grand Champagne maksukorttia näyttämällä saa myös kaikki edut, jotka kuuluvat Grand Champagne Helsinki 2016 – tapahtuman pääsylippuun.

Tule mukaan, lue lisää ja osta lippusi tästä!

www.grandchampagnehelsinki.fi