Lehmann Grand Champagne -lasit Ceestasta

Jos jäit haaveilemaan keveistä suupuhalletuista, tulppaaninmallisista Lehmann Grand Champagne – samppanjalaseista, sekä 2 kpl pakkaus että 6 kpl pakkaus löytyvät jatkuvasti Ceesta Shopista. Lähde käymään Ceestan kaupassa Töölössä tai osta verkkokaupasta www.ceestashop.fi!

Kaunis, riittävän isomaljainen samppanjalasi, jossa samppanjan ja kuohuviinin aromit pääsevät upeasti esille. Uskomattoman siro ja kauniisti muotoiltu, persoonallinen samppanjalasi kuuluisasta sommelier Philippe Jamessen kanssa yhteistyössä tehdystä viinilasimallistosta. Philippe Jamesse on yksi Ranskan kuuluisimmista sommeliereistä, joka toimii legandaarisessa Les Crayères ravintolassa, Reimsissä.

GCH2016_2048px-49

Lehmann Glass on tunnettu ranskalainen viinilasien valmistaja, joka on yli 30 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut viinien nauttimisen ympärille tuotevalikoimaa, joka heijastaa puhtaita linjoja, modernia tyylikkyyttä ja henkeä sekä kunnioitusta viinin nauttimisen perinteitä kohtaan. Lehmann Glass tekee läheistä suunnitteluyhteistyötä monien merkittävien enologien ja viinituottajien kanssa.