Grand Champagne Helsinki – erikoispaketteja ryhmille

Tuo asiakkaasi tai sidosryhmäsi nauttimaan tunnelmallisesta samppanjaillasta!

Samppanja kuplii taas toukokuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet. Tapahtuma avaa ovensa torstaina 11.5. jolloin paikalla on tähtivieraidemme koko kaarti.

Tapahtumassa voi nautiskella 250 eri samppanjaa yli 50 eri samppanjatalolta. Lisäksi ohjelmassa on upea kirjo maailmanluokan tastingeja sekä kotimaisten että ranskalaisten eksperttiemme toimesta. Tule viettämään samppanjanmakuista, rentoa ja lämminhenkistä iltaa hienojen kuplivien ja herkkujen kera!

Milloin
Torstaina 11. toukokuuta 2023 kello 15-21
Perjantaina 12. toukokuuta 2017 kello 15-21
Lauantaina 13. toukokuuta 2017 kello 12-20

Missä
Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet
Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisääntullessa.

Samppanjan ja herkkujen maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl. Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu. Koko ohjelma on luettavissa grandchampagnehelsinki.fi -sivustolta.

Lämpimästi tervetuloa!