Grand Champagne Helsinki – erikoispaketteja ryhmille 11.5.

Tuo asiakkaasi tai sidosryhmäsi nauttimaan tunnelmallisesta samppanjaillasta!

Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet. Tapahtuma avaa ovensa torstaina 11.5. jolloin paikalla on tähtivieraidemme koko kaarti, muun muassa Louis Roedererin huippuarvostettu kellarimestari Jean-Baptiste Lécaillon sekä maailman suosituimman samppanjatalon Moët & Chandonin kellarimestari Benoît Gouez, joka tekee nyt ensivierailunsa Suomeen.

Tapahtumassa voi nautiskella 250 eri samppanjaa yli 50 eri samppanjatalolta. Lisäksi ohjelmassa on upea kirjo maailmanluokan tastingeja sekä kotimaisten että ranskalaisten eksperttiemme toimesta. Lisäksi torstaina pääsee seuraamaan kisaa Suomen parhaan samppanjasommelierin tittelistä.

Tule viettämään samppanjanmakuista, rentoa ja lämminhenkistä iltaa hienojen samppanjoiden ja herkkujen kera!

Tarjoamme ryhmille seuraavanlaisia erikoispaketteja TORSTAILLE 11.5.

GRAND BRUT -paketti
Sisäänpääsyliput, digimaksukortit  ja 40 eurolla maistelurahaa 10 hengelle (10*40€) yhteensä 430 eur (alv 0%)

GRAND VINTAGE -paketti
Sisäänpääsyliput, digimaksukortit ja 80 eurolla maistelurahaa 10 hengelle (10*80€) yhteensä 750 eur (alv 0%)

GRAND CUVÉE -paketti
Moët & Chandonin kellarimestari Benoît Gouez’n huipputason Master Class klo 18-19. Sisäänpääsyliput, digimaksukortit ja 40 eurolla maistelurahaa 10 hengelle (10*40€) yhteensä 1090 eur (alv 0%).

Varaa kupliva pakettisi Taru Fromilta (taru.from@ceesta.com). Jos et löydä sopivaa pakettia ylläolevista, ole meihin yhteydessä niin räätälöimme sopivan kokonaisuuden teille!

Milloin
Torstaina 11. toukokuuta 2017 kello 15-21
Tapahtuma on avoinna myös:
Perjantaina 12. toukokuuta 2017 kello 15-21
Lauantaina 13. toukokuuta 2017 kello 12-20

Missä
Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet
Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Samppanjan ja herkkujen maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl. Master Class -luennoille on erillinen ilmoittautuminen ja pääsymaksu. Koko ohjelma on luettavissa www.grandchampagnehelsinki.fi -sivustolta.

Lämpimästi tervetuloa!

Essi Avellan ja Taru From