Matka Champagneen

Jo samppanjapullon avaaminen on pieni matka Champagneen, maailman maineikkaimman kuohuviinin ja ylivertaisen juhlajuoman alkulähteille. Tämä huippusuosittu kirja toimii sekä nojatuolimatkana Champagneen että samppanjan osto-oppaana. Toivottavasti saat kirjasta kipinän matkata paikan päälle sekä paljon konkreettista apua unelmiesi samppanjamatkan toteuttamiseksi.

 

Matka Champagneen on viinikirja, jonka pääpaino on reilussa 50 samppanjatalossa, joiden viinejä suosittelen kokeiltaviksi tai kellareita vierailtaviksi. Kirja kertoo kaiken tarvittavan Champagnen alueesta, samppanjan valmistuksesta sekä sen eri tyyleistä, ja antaa käytännön ohjeita viininautinnon maksimoimiseksi. Tämä on kirja kaikille samppanjanystäville!

 

“Teksti ja kuvat ovat loistavaa kansainvälistä tasoa.”
– Carl-Henrik Wallin, Kauppalehti Optio 2010/18

 

“Lukijalle tulee tunne, että Avellan on luotettava kumppani niin Champagnen viinireiteillä kuin kotioloissa kuohujuomaostoksille lähtiessä. Mainio paketti: tietäväinen ja sympaattinen!”
– ALH, Koti ja Keittiö 2011/1-2

 

“Essi Avellanin kirja Matka Champagneen on mielenkiintoinen opas samppanjan ystävälle ja viinimatkailijalle. Kirjan karttojen ravintolavinkkien, vuotuisten tapahtumien ja hotellisuositusten avulla pystyt suunnittelemaan unelmiesi matkan vaikka jo ensi kesäksi.”
– Sanna Miettunen, Ilta-Sanomat 8.2.2011

 

“Kuplivaa elämysmatkaa lukee kuin jännityskirjaa: kuinka monia vivahteita jalosta juomasta löytyy ja millaisia kohtaloita niiden valmistajiin liittyy?”
– Glorian Koti, 2011/Helmikuu

 

“Henkilökohtaisella otteella kirjoitettu opus esittelee 54 mielenkiintoista tuottajaa, talojen historiaa ja persoonallisuuksia. Pisteet ja tarkemman analyysin saa yksi suositusviini jokaisen tuottajan valikoimista.”
– Viini 2011/1