Champagne – Parhaat samppanjat

Suomen tunnetuimpien ja kansainvälisesti arvostettujen viiniasiantuntijoiden upea lahjakirja.

 

Champagne – Parhaat samppanjat -teos on tehty sinulle, joka haluat tietää mitkä samppanjat ovat tänään parhaimmillaan ja mikä tekee niistä parhaita. Kirja kertoo myös miten ne kannattaa nauttia, jotta ne luovuttavat parhaat ominaisuutensa sinulle tai miten hyvin ne toimivat ruokajuomina. Kirja on ajankohtainen, asiantunteva, kattava ja viihteellinen teos samppanjasta. Kirja on hyödyllinen ja käytännöllinen opas jokaiselle kuplivaa elämäniloa päiväänsä etsivälle. se on maailman johtavan Champagne -lehden tekijöiden synnyttämä.

 

Kirjassa valitaan sata parasta samppanjaa kultakin viime vuodelta ja kerrotaan värikkäästi myös samppanjan historiasta, filosofiasta ja valmistuksesta. Lisäksi kirja auttaa lukijaa monipuolisesti samppanjaan liittyvissä asioissa, kuten ihanteellisen lasin, samppanjalle soveltuvan ruoan tai vaikkapa parhaiden sijoitussamppanjoiden valinnassa.

 

Kirjan tekijöinä ovat kansainvälisen FINE Champagne -lehden vastaava päätoimittaja ja viinikirjailija Pekka Nuikki, päätoimittaja ja samppanja-asiantuntija Essi Avellan MW ja viini- ja ruokakirjailija Juha Lihtonen.

 

Parhaat samppanjat -teos on persoonallisesti kuvitettu, viihdyttävä ja kattavin kotimaassamme kirjoitettu samppanjakirja. Se kuplii elämäniloa samppanjan ja sitä ympäröivän lifestylen parissa poikkeuksellisella ja mukaansatempaavalla tavalla.