Viinioppia pukinkonttiin – Viinikoulu 2017

Tervetuloa Viinikoulun penkille Helsingin Classic Wine Cellarsissa ja Tampereen Vinoteekissa. Kevään 2017 Viinikoulut järjestetään kolmen kurssin pakettina.

viinikoulu

Viinikoulu sopii erinomaisesti sekä aloitteleville että kokeneemmille viininharrastajille. Jokainen kurssikerta on oma kokonaisuutensa mutta parhaiten oppii osallistumalla koko kevään ohjelmaan. Paikka Viinikouluun on myös mainio lahja ystävälle tai asiakkaalle! Jokaiseen viinikoulukertaan sisältyy Essi Avellanin luento ja kuuden viinin maistelu.

Viinikoulun hinta on 180€ (sis.alv 24%). Mikäli haluat osallistua vain yhteen viinikouluun on hinta 70 € ja samppanja- tai huippuviinikerta 100€.

Aikataulu kevät 2017

Helsinki: Classic Wine Cellars (Eteläesplanadi 20) klo 18->

16.1 Huippupunaviinit

14.2 Veneton klassikot Proseccosta Amaroneen

4.4 Riesling ympäri maailmaa sokkotasting

Helsingin Viinikoulussa vuoden avaa Huippupunaviinit ympäri maailmaa, tutustumme niin klassikoihin kuin nouseviin tähtiin. Helmikuun teemana on Italian Veneto, josta löytyy herkkuja aina Proseccosta, Soaveen ja Amaroneen. Huhtikuisen sokkotastingimme teemana on monimuotoinen trendirypäle Riesling ja sen ilmentymät eri puolilta maailmaa. Tervetuloa!

 

Tampere: Vinoteekki (Kuninkaankatu 13) klo 18->

18.1 Champagne Laurent-Perrier with Edouard Cossy

13.2 Veneton klassikot Proseccosta Amaroneen

3.4 Riesling ympäri maailmaa sokkotasting

Tampereella tammikuun Viinikouluamme kunnioittaa vierailullaan Champagne Laurent-Perrierin vientipäällikkö Edouard Cossy, jonka kanssa uppoudumme tämän kaksisataa vuotta vanhan klassikkotalon saloihin. Helmikuun teemana on Italian Veneto, josta löytyy herkkuja joka makuun aina Proseccosta, Soaveen ja Amaroneen. Huhtikuisen sokkotastingimme teemana on monimuotoinen trendirypäle Riesling ja sen ilmentymät eri puolilla maailmaa. Tervetuloa!

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Helsingin Viinikoulu: minna@essiavellan.com

Tampereen Viinikoulu: tarja@essiavellan.com

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Jos et pääsekään kurssille, voit pyytää esimerkiksi ystävääsi tilalle.